Udskiftning af lås

UDSKIFTNING AF LÅS I VARDE OG VEJEN KOMMUNEOG OMEGN

Hos Varde & Vejen Låse-Service tilbyder vi udskiftning af låse, så du er sikret en godkendt lås med den bedste sikkerhed.

Mange årsager til udskiftning af lås
Sikkerheden i hjemmet er en af de vigtigste faktorer for tryghed i tilværelsen, hvorfor en god lås er et vigtigt element – og for at begrænse risikoen for indbrud anbefaler vi, at man udskifter sin lås minimum hvert 10. år.

Udskiftning af låse kan ske på flere forskellige grundlag. Låsen kan være gammel og slidt, hvorfor en udskiftning kan være nødvendig, eller måske har låsen været brudt op, eller du er flyttet til et nyt hjem? Uanset årsagen til udskiftning af låsen er Varde & Vejen Låse-Service klar til at vejlede dig til den helt rigtige lås.

Derfor skal du udskifte låsen
Er din lås mange år gammel og slidt, er et tjek eller en udskiftning af låsen nødvendigt, da låsen muligvis ikke opfylder nutidens krav om sikkerhed.

Har du fået stjålet dine nøgler? Så er en udskiftning af låsene i dit hjem en af de vigtigste prioriteter. Er nøglerne blevet stjålet i forbindelse med en taske eller andet, hvor dine personlige oplysninger er tilgængelige via sygesikringsbevis, kørekort mm., har tyven din adresse og derved fri adgang til dit hjem. Derfor er det vigtigt med en efterfølgende udskiftning af alle låsene i hjemmet.

Udskiftning af lås ved indflytning
På samme måde anbefaler vi at udskifte låsen ved indflytning i ny lejlighed eller villa. Mange overtager den forrige ejers nøglesæt ved indflytning, hvilket kan betyde, at der kan være flere nøgler i omløb, som du ikke er klar over. En udskiftning af låsen kan derfor være en god ide, så du er sikker på, at ingen andre har nøgle til dit hjem.

Vejledning til ny lås
Når man skal have ny lås, er det en god ide at få en låsesmed ud for at tale om mulighederne for udskiftning af lås. Hos Varde & Vejen Låse-Service kan vi fortælle, hvilke behov du har for en ny lås. Ofte behøver hele låsen ikke blive skiftet ud, hvis en omkodning af cylinderen er tilstrækkelig. Samtidig fås nye låse i forskellige niveauer af sikkerhed, hvor nogle hverken kan dirkes eller bores op.

Vores dygtige låsesmede kan vejlede og rådgive dig til din nye lås, så du får lige præcis den lås, der dækker dit behov.

Konkurrencedygtige priser
Vi leverer og servicerer alle former for låsesystemer og kan derfor stå for udskiftningen af alle slags låse.